miercuri, 17 octombrie 2012

Tehnici yoghine simple (1)

EDITURA LUX SUBLIMA
www.luxsublima.ro

Tehnica yoghină simplă nr. 11
Să ne trezim și să ne amplificăm puterea de a iubi și de a trăi stări de fericire cu ajutorul curentului subtil colorat roz
 
Iată o modalitate minunată de a ne readuce în memorie toate experiențele pozitive în legătură cu iubirea pe care am trăit-o, astfel încât, având o memorie împrospătată, revitalizată, să fim mai conștienți de puterea iubirii în viața noastră.
1. Să ne imaginăm că trecem printr-un nor care are culoarea roz (această culoare fiind asociată cu iubirea). Simțim cum energia specifică acestui curent subtil colorat ne infuzează ființa în profunzime.
2. Ieșim din acest spațiu de culoare roz și într-un mic teatru magic, unde descoperim că suntem singuri-singurei. Filmul, care rulează pe un ecran mare, descrie chiar locul pe care iubirea îl ocupă în viața noastră. vedem scenariile noastre de iubire proiectate pe ecran, iar când filmul a luat sfârșit, cerem îngerului care s-a ocupat de această proiecție să ne dea înregistrarea, pentru a o păstra în siguranță în inima noastră.
3. Când suntem pregătiți, traversăm din nou norul roz și reluăm priza de conștiință asupra trupului, deschizând încet ochii.

 
Fragment din cartea Tehnici yoghine simple și unele metode tradiționale ce generează efecte benefice intense, profunde și surprinzătoare de profesor yoga Gregorian Bivolaru
EDITURA SHAMBALA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu